HTML

tuttitippek

Tuttitippek gyűjteménye

TIPPEK

Reklám

Ajánló

Utolsó kommentek

Mit jelenthetnek a szupertitkos vágyaid?

2008.10.07. 09:39 tuttitippek

 

Vannak titkos vágyaid? tudod mit jelenthetnek? és tudod ez alapján milyen szakmád lenne érdemes megtapasztanod?

Itt most 8 szupertitkos vágy jelentését megtudhatod!

1. A repülés képességének vágya:

Jelentése: Szeretsz az élet nagy dolgaira rálátni, s fontos számodra, mi hogy kapcsolódik egymáshoz. A részletek azonban rettentően idegesítenek. Számodra a szabadság és a kockáztatás mindenek felett áll.

Karrier-tipp: Mi más is lehetne belőled, mint pilóta vagy asztronauta. De választhatsz olyan munkát is, ami lehetővé teszi, hogy befolyással bírj emberekre (pl. a politikában vagy egy kutatócsoportban)

2. Az időutazás képességének vágya:

Jelentése: Érdeklődsz a dolgok okai iránt, s gyakran töröd azon a fejedet, hogy a múlt miként befolyásolja a jövőt. Nagyon foglalkoztat, hogy élnek a különféle emberek.

Karrier-tipp: A tudományos kutatás, a történelemmel és az emberekkel kapcsolatos vizsgálódások megfelelők számodra. Azok a munkák, ahol befolyásolhatod a jövőt, különösen nagy örömmel töltenek el.

3. A láthatatlanná válás képességének vágya:

Jelentése: hajlasz arra, hogy túlzottan félénk legyél, illetve csak megfigyelőként vegyél részt bizonyos dolgokban. Szereted tudni, mi is zajlik körülötted.

Karrier-tipp: Megfigyelőként, magánnyomozóként, íróként kiválóan kamatoztathatod képességedet.

4. A röntgenszem képességének vágya:

Jelentése: Szeretsz átlátni a dolgokon,s egyenesen a problémák gyökeréig hatolni. Élvezettel tölt el, hogy te olyan problémákat is meg tudsz oldani, amit mások meg sem látnak.

Karrier-tipp: A problémamegoldó képességed miatt javasolhatóak a matematika, fizika,orvostudománnyal kapcsolatos területek.

5. Az átalakulás képességének vágya:

Jelentése: Szociálisan érzékeny ember vagy, aki szeret beilleszkedni, idomulni. Talán az a titkos vágyad, hogy a többiek csodálattal forduljanak feléd.

Karrier-tipp: a szórakoztatóiparban van a helyed! A színészet például egy olyan munka, ami lehetőséget ad újra és az újra az átalakulásra.

6. A gondolatolvasás képességének vágya:

Jelentése: Kiválóan ki tudod találni, mire gondolnak más emberek. Az a típus vagy,aki a sorok és a szavak mögé lát.

Karrier-tipp: Jó tanácsadó vagy pszichológus lehetne belőled.

7. A jövőbe látás képességének vágya:

Jelentése: Rendkívül kreatív ember vagy,aki imádja a kihívásokat. Ha képes lennél rá, egyenesen előreszaladnál a jövőbe. Folyton azt kutatod, mik a lehetőségeid,és ezeket miként tudnád mihamarabb megvalósítani.

Karrier-tipp: Felfedező, kutató, tudós vagy sci-fi regényíró válhatna belőled.

8. A szuperhallás képességének vágya:

Jelentése: Nagy figyelmet fordítasz a hangokra. Szereted,ha a legújabb hírek is eljutnak hozzád. Sokan viszont kíváncsiskodónak titulálnak.

Karrier-tipp: Kiváló riporter vagy pletykarovat vezető válna belőled egy lapnál, de megfontolandó a zenei pálya is!

 

Forrás: eletforma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: karrier vágy

A bejegyzés trackback címe:

https://tuttitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr88700743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása